October 26, 2024

|    To Ηλεκτρονικό περιοδικό της Στερεάς.

Black Friday 2023: Πλησιάζει η «διάλυση» τιμών στο απόηχο του mega deal για τον Κωτσόβολο

Πλησιάζει η Black Friday 2023 που υπόσχεται διάλυση τιμών κυρίως στα προϊόντα τεχνολογίας, στο απόηχο του μεγάλου ντιλ της εξαγοράς του Κωτσόβολου από την ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ με τις κινήσεις που έχει κάνει, προσδοκά να κρατήσει την ισχυρή θέση της στη χώρα, αλλά και να γίνει κυρίαρχος “παίκτης” στην εσωτερική αγορά στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στόχος είναι να μετεξελίξει το δίκτυό της, στη λιανική, σε μια “πλατφόρμα” παροχής ευρείας γκάμας ενεργειακών κι όχι μόνο υπηρεσιών, με αναφορά στο “green and smart living”, σε μια πιο πράσινη, δηλαδή, και ψηφιακά αναβαθμισμένη καθημερινότητα για τον πολίτη.

Το deal αυτό έγινε ενώ σε περίπου 20 μέρες πραγματοποιείται η Black Friday όπου τα μεγάλα πολυκαταστήματα αναμένεται να προχωρήσουν σε μεγάλες προσφορές, κυρίως σε προϊόντα τεχνολογίας.

Οι ηλεκτρονικές αλυσίδες αλλά και τα εμπορικά καταστήματα θα αρχίσουν να επικοινωνούν τις μεγάλες εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος είναι δεδομένο ότι θα λάβουν μέρος επιχειρήσεις, κυρίως τεχνολογίας και ρουχισμού. Ήδη πολλές μεγάλες εταιρείες έχουν ξεκινήσει καμπάνιες με αντίστροφη μέτρηση μέχρι την black friday 2023.

Πηγή:dnews.gr

Facebook
Twitter
Pinterest