October 26, 2024

|    To Ηλεκτρονικό περιοδικό της Στερεάς.

Ο αγρότης Κωνσταντίνος Παρδάλης οραματίζεται μια Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία

Ο αγρότης Κωνσταντίνος Παρδάλης έχει αποδείξει έμπρακτα ότι νοιάζεται για το καλό του τόπου του, μάχιμος σε κάθε δυσκολία που αντιμετώπισε η συνοικία του Νέα Μαγνησία αλλά και η πόλη της Λαμίας, ήταν παρών. Ο ίδιος διαθέτοντας τα αγροτικά του μηχανήματα και την εμπειρία του βοήθησε σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες όπως χιονοπτώσεις, πλημμύρες, αλλά και πυρκαγιές που απείλησαν τη συνοικία του αλλά και την πόλη μας.

Ο Κωνσταντίνος όντας το μικρότερο μέλος μιας πολύτεκνης αγροτικής οικογένειας ανέλαβε να φέρει εις πέρας όσα του έμαθε ο πατέρας του, Δημήτρης, από νεαρή ηλικία για τη γεωργική παραγωγή, κάνοντάς τον περήφανο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος επιλέγει να ασχοληθεί με τα κοινά, αφού το 2014 ανέλαβε να θέσει υποψηφιότητα για πρώτη φορά, πετυχαίνοντας την εκλογή του στη δημοτική κοινότητα Λαμίας. Στο διάστημα μεταξύ 2014-2019 δέχτηκε να εκτελέσει πολυεπίπεδο έργο, καθώς δραστηριοποιήθηκε ενεργά τόσο με τεχνικά έργα της πόλης, όσο και με έργα αγροτικής οδοποιίας, αλλά και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ως παιδί μεγαλωμένο με αξίες, ιδανικά και κοινωνικές αρχές θέλει να προσφέρει τα μέγιστα για το καλό του τόπου και των συμπολιτών του. Ο Κωνσταντίνος Παρδάλης εμπιστεύτηκε τον Πανουργιά Παπαιωάννου και μέσω του Συνδέσμου Δύναμη Ανάπτυξης οραματίζεται την αναβάθμιση και την ανασυγκρότηση της Λαμίας.

Facebook
Twitter
Pinterest