October 27, 2024

|    To Ηλεκτρονικό περιοδικό της Στερεάς.

Σαββατοκύριακο με 36άρια και από Δευτέρα χαλάει ο καιρός

Ο υδράργυρος ανεβαίνει και το Σαββατοκύριακο το θερμόμετρο θα χτυπήσει 36άρια – Από Δευτέρα όμως πέφτει η θερμοκρασία και… ξεχνάμε τα μπάνια στη θάλασσα

Σημαντική άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία έως και το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Το Σάββατο 23/9, που αναμένεται να είναι η θερμότερη ημέρα, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 34 έως και τους 36 βαθμούς Κελσίου, σε πολλές περιοχές της χώρας. Καιρός που ευνοεί τις τελευταίες… εξορμήσεις του Σεπτεμβρίου για τις παραλίες!

Κι αυτό γιατί από την επόμενη ημέρα, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, θα υπάρξει μεταβολή του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα γίνει περισσότερο αισθητή από την Τρίτη 26/9, τις βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα επηρεάσουν περιοχές της χώρας, και την ενίσχυση των ανέμων.

Μάλιστα, υπήρξαν προβλέψεις μετεωρολόγων -όπως αυτή του Κλέαρχου Μαρουσάκη- που έκαναν λόγο για φαινόμενο ανάλογο της κακοκαιρίας Daniel το οποίο θα χτυπήσει τη χώρα την ερχόμενη εβδομάδα.

Πηγή:dnews.gr

Facebook
Twitter
Pinterest