October 24, 2024

|    To Ηλεκτρονικό περιοδικό της Στερεάς.

Ποιες ταινίες μπορείτε να δείτε στους κινηματογράφους την Πέμπτη 26/10 με μόλις 2 ευρώ

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου όλες οι ταινίες, σε όλους τους κινηματογράφους της χώρας θα έχουν ενιαίο εισιτήριο 2 ευρώ.

Η ενιαία είσοδος με 2 ευρώ σε όλους τους κινηματογράφους της χώρας εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Γιορτής του Σινεμά.

Στο Dnews συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου με εισιτήριο των 2 ευρώ.

Αντίπαλος

Ένας πάλαι ποτέ πρωταθλητής της πάλης δραπετεύει με την οικογένειά του από το Ιράν για να αποφύγει τις συνέπειες μιας επώδυνης φήμης εις βάρους του. Ζώντας πλέον καθημερινά με την αγωνία της απέλασης, σε ένα ξενοδοχείο που φιλοξενεί πρόσφυγες στον παγωμένο σουηδικό βορρά, ο Ιμάν αποφασίζει να ξαναγυρίσει επαγγελματικά στην παλαίστρα. Εκεί όμως τον περιμένει το παρελθόν και η απωθημένη εκείνη πλευρά του από την οποία προσπάθησε να αποδράσει.

Άκου ποιος μιλάει

Ο Φώτης (Μελέτης Ηλίας) είναι σε αδιέξοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένας life coach, αυτό είναι το επάγγελμά του, που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Οι συνεδρίες, που κάποτε επαγγελματικά τον γέμιζαν, δεν του προσφέρουν πλέον την ίδια εσωτερική ικανοποίηση ενώ και στην προσωπική του ζωή έχει απομονωθεί πλήρως. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον εαυτό του και την καριέρα του, θα αναλάβει δράση μία γνώριμη σε αυτόν φωνή που ακούγεται μόνο μέσα στο μυαλό του.

Είναι η φωνή της συνείδησής του που προσπαθεί να τον κάνει να ζήσει τη ζωή του. Θα καταφέρει ο Φώτης να βρει ξανά τον… Φώτη και τον έρωτα πριν χαθούν όλα; Με εντυπωσιακό cast, με συναισθήματα που ακροβατούν ανάμεσα στο γέλιο και στη συγκίνηση, με πολλές κωμικές καταστάσεις γνώριμες στους περισσότερους από εμάς, η ταινία «Άκου Ποιος Μιλάει» έρχεται να μας θυμίσει πως τελικά η ζωή είναι απλή. Αλλά και πολύ χαρούμενη!

Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού (Killers Of The Flower Moon)

Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία “Killers of the Flower Moon” μας μεταφέρει στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920 όπου τα μέλη της φυλής Οσέιτζ που είχε πλουτίσει λόγω του πετρελαίου που ανακαλύφθηκε στη γη τους αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Οι κτηνώδεις αυτές δολοφονίες έμειναν στην Ιστορία ως Κράτος του Τρόμου.

Ένα Καινούριο Αύριο

Ο Τζιοβάνι, ένας διάσημος Ιταλός σκηνοθέτης, πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας, πολιτικού περιεχομένου ταινίας του. Παράλληλα, ο γάμος του περνάει σοβαρή κρίση, ο συμπαραγωγός του είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και η ταινία κινδυνεύει να ακυρωθεί ενώ η ταχέως μεταβαλλόμενη κινηματογραφική βιομηχανία δεν του επιτρέπει να υπηρετήσει το σινεμά όπως ξέρει και θέλει εκείνος! Τελικά, ο Τζιοβάνι θα πρέπει να ξανασκεφτεί τον τρόπο που πρέπει πλέον να κάνει κινηματογράφο, αν θέλει να οδηγήσει τον μικρόκοσμο γύρω του σε ένα καινούργιο αύριο γεμάτο χαμόγελα.

Ο Δημιουργός (The Creator)

Ο Joshua (Washington), ένας σκληροτράχηλος πρώην πράκτορας των ειδικών δυνάµεων που θρηνεί την εξαφάνιση της συζύγου του (Chan), επιστρατεύεται για να βρει και να σκοτώσει τον Δηµιουργό, τον µόνιµα ασύλληπτο αρχιτέκτονα ενός προγράµµατος Τεχνητής Νοηµοσύνης που έχει κατασκευάσει ένα µυστηριώδες όπλο µε τη δύναµη όχι µόνο να τερµατίσει τον πόλεµο αλλά και να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Ο Joshua µαζί µε µία οµάδα από ελίτ µυστικούς πράκτορες θα διανύσουν εχθρικά εδάφη και θα βρεθούν στη σκοτεινή καρδιά µιας περιοχής που κατοικείται από «πλάσµατα» Τεχνητής Νοηµοσύνης. Εκεί θα ανακαλύψουν πως το θανάσιµο όπλο που µπορεί να καταστρέψει τον κόσµο δεν είναι παρά ένα δηµιούργηµα Τεχνητής Νοηµοσύνης µε τη µορφή µικρού παιδιού (Voyles).

Για τους μικρούς μας φίλους

Paw Patrol: H Σούπερ Ταινία

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς. Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς προτού να είναι πολύ αργά και η Σκάι θα μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Πηγή:dnews.gr

Facebook
Twitter
Pinterest

RELATED POSTS