October 25, 2024

|    To Ηλεκτρονικό περιοδικό της Στερεάς.

Ο Αλ Πατσίνο γίνεται αρχηγός της μαφίας στην πιο διάσημη ιστορία απαγωγής

Ο Αλ Πατσίνο θα υποδυθεί τον Saro, μέλος της ιταλικής μαφίας με έδρα την Καλαβρία, Ndrangheta.

Ο Αλ Πατσίνο θα πρωταγωνιστήσει σε μία από τις πιο θρυλικές ιστορίες απαγωγής, αυτή του εγγονού του Jean Paul Getty. Θα υποδυθεί τον αρχηγό της μαφίας στην βιογραφική ταινία «Captivated».

Ο Πατσίνο έχει παίξει σε γκανγκστερικές ταινίες ουκ ολίγες φορές, από τον Νονό, τον Ιρλανδό και τον θρυλικό Σημαδεμένο αλλά τώρα ήρθε η ώρα να γίνει ο ίδιος το πρόσωπο της μαφίας. Όπως ανέφερε το Deadline, η ταινία επικεντρώνεται στον Saro, τον αρχηγό της ιταλικής μαφίας με έδρα την Καλαβρία, Ndrangheta, τον οποίο έχει υποδυθεί στο παρελθόν ο Tony Kebbell. Ο Saro απήγαγε τον εγγονό του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο του, του Jean Paul Getty.

Ο επικεφαλής της μαφίας βάζει σε κίνδυνο την οργάνωση όμως όταν ερωτεύεται τη μητέρα του θύματος, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για λύτρα. Το ρόλο αυτόν έχει αναλάβει η Katie Holmes.

Το συγκλονιστικό στη νέα αυτή ταινία είναι ότι ένας από τους παραγωγούς, ο Michael Mammoliti, είναι ο ανιψιός του Saro Mammoliti, ενός από τους απαγωγείς. Σύμφωνα με το Deadline, εργάζεται πάνω στην ταινία αυτή πάρα πολλά χρόνια. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον χειμώνα στην Ιταλία. Σκηνοθέτης θα είναι ο Dito Montiel, ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τους Robin Shushan και Mammoliti.

«Το Captivated έχει όλα τα συστατικά μιας σπουδαίας ταινίας, ένα φανταστικό σενάριο, αστρονομικό καστ, και έναν οραματιστή σκηνοθέτη» είπε ο CEO της Benaroya Pictures CEO, Michael Benaroya. Ο Mammoliti πρόσθεσε πως «στόχος μας είναι να δώσουμε φωνή σε έναν άνθρωπο που δεν τον άκουσε κανείς για πάνω από 50 χρόνια και να μας πει μια πλευρά της ιστορίας που κανείς δεν ξέρει».

ΠΗΓΗ – DNEWS.GR

Facebook
Twitter
Pinterest

RELATED POSTS