October 26, 2024

|    To Ηλεκτρονικό περιοδικό της Στερεάς.

Μαρτύριο για ζευγάρι ηλικιωμένων στον Βόλο: Τους χτυπούσε η ίδια τους η κόρη

Ένα οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε στο Βόλο όπου μια κόρη χτυπά και κλέβει τους ηλικιωμένους γονείς της γιατί δεν της δίνουν χρήματα για την δόση της.

Ένα μαρτύριο ζουν καθημερινά ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Βόλο με το παιδί τους που κάνει χρήση ναρκωτικών. Οι δύο γονείς κατήγγειλαν την 43χρονη κόρη τους την Κυριακή το βράδυ.

Η 43χρονη μπήκε στο σπίτι και απαίτησε να της δώσουν χρήματα. Οι γονείς αρνήθηκαν και εκείνη -όπως καταγγέλθηκε- τα έσπασε όλα. Θύμα της οργής της και ο 80χρονος πατέρας της. Χθες η κόρη τους οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και κλοπή, με την ίδια να δεσμεύεται πως θα φύγει από το σπίτι και δεν θα ενοχλήσει ξανά τους γονείς της.

Ο 80χρονος πατέρας της 43χρονης κατέθεσε πως η κόρη του έχει «ρημάξει» το σπίτι στις κλοπές. «Οι καυγάδες είναι καθημερινοί. Εάν δεν της δώσουμε 30 ευρώ, τα σπάει όλα. Η γειτονιά μόνο με εμάς ασχολείται. Βγαίνει ο κόσμος στα παράθυρα και μας χτυπάει τις πόρτες για να δει αν χρειαζόμαστε βοήθεια. Αναγκάζομαι να της δίνω λεφτά γιατί ντρέπομαι τον κόσμο. Της ζητάμε να φύγει και απαιτεί να φύγουμε εμείς. Έχει σπάσει την κουζίνα και το κινητό της μητέρας της γιατί δεν της το έδωσε για να το πουλήσει. Ψάχνει παντού για χρήματα και όταν πήγα να της πάρω την τσάντα της μητέρας της που την ψαχούλευε, με έγδαρε», είπε για την κόρη του που τους απειλεί άγρια όταν αρνούνται να της δώσουν χρήματα.

Η κατηγορούμενη κατέθεσε πως οι γονείς της είναι ανυπόφοροι και δεν της συμπαραστέκονται στo δικό της δράμα. «Με φωνάζουν πρεζόνι και λένε ότι θα πεθάνω», είπε στην έδρα, δεσμευόμενη πως θα φύγει από το σπίτι και θα βρει δουλειά. Καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 9 μηνών χωρίς αναστολή, καθώς είχε παλιότερη καταδίκη για φορολογικό αδίκημα, με δικαίωμα έφεσης, που έχει αναστέλλουσα δύναμη. Το εάν θα φυλακιστεί θα εξαρτηθεί από την απόφαση του Εφετείου.

Πηγή:dikaiologitika.gr

Facebook
Twitter
Pinterest