July 27, 2024

|    To Ηλεκτρονικό περιοδικό της Στερεάς.

Ύποπτη έκρηξη σε αυτοκίνητο αστυνομικού στα Χανιά

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων με αφορμή την έκρηξη σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός 36χρονου αστυνομικού.

Η υπόθεση ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, περνώντας από το μικροσκόπιο τον αυτοσχέδιο μηχανισμό δυναμίτιδας που βρέθηκε στο σημείο και ευθύνεται για την έκρηξη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στο ΙΧ αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο σε πυλωτή διώροφης οικίας στην περιοχή της Νέας Χώρας , λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, προκλήθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού με δυναμίτιδα που είχε τοποθετηθεί κάτω από το όχημα. Ενώ, όπως έγινε γνωστό, στη διπλοκατοικία διαμένει ο 36χρονος αστυνομικός με την οικογένειά του και ο πατέρας του που είναι απόστρατος αστυνομικός.

Εκτός από το Ι.Χ, ζημιές υπέστησαν δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες που βρίσκονταν στην ίδια πυλωτή, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει, ενώ η υπόθεση εξετάζεται από την Υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων με τους αστυνομικούς να αναζητούν τα κίνητρα των δραστών.

ΠΗΓΗ – DNEWS.GR

Facebook
Twitter
Pinterest