July 27, 2024

|    To Ηλεκτρονικό περιοδικό της Στερεάς.

Παρά την κατακραυγή το YouTube συνεχίζει να «φιλοξενεί» τα βίντεο του 42χρονου με τον βασανισμό ΑμεΑ

Η είδηση των live αναμεταδόσεων πράξεων βίας και εξευτελισμού ευάλωτων ατόμων προκάλεσε οργή και αποτροπιασμό: Κι ενώ ο 42χρονος youtuber συνελήφθη, τα βίντεό του παραμένουν ανεβασμένα… στο YouTube

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο Τρίτη ο 42χρονος, που κακοποιούσε δύο ΑμεΑ και μετέδιδε απευθείας τις πράξεις του στο Youtube.

Όπως αποκαλύφθηκε – προκαλώντας αποτροπιασμό – ο 42χρονος είχε δημιουργήσει λογαριασμό σε πλατφόρμα και προέβαινε σε ζωντανή μετάδοση της κακοποιητικής συμπεριφοράς σε βάρος δύο νεαρών ατόμων εκμεταλλευόμενος ότι είναι ΑμεΑ.

Σε ένα από τα βίντεο που αναρτήθηκαν στο κανάλι του κατηγορούμενου στο διαδίκτυο φαίνεται ένας φίλος του να αγκαλιάζει μια 21χρονη γυναίκα ΑμεΑ. Τη θωπεύει σε ζωντανή μετάδοση στο youtube με χιλιάδες χρήστες να παρακολουθούν. Σε άλλο στιγμιότυπο χρήστης του youtube ζητά να χτυπηθεί ο δεύτερος ΑμεΑ με taser. Αμέσως, η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα.

Και ενώ ο άνδρας έχει πλέον συλληφθεί με την δικογραφία να μιλά για σωματικές βλάβες, εξύβριση, μαστροπεία – και μάλιστα για εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά – τα άθλια βίντεό του εξακολουθούν να «φιλοξενούνται» στο Youtube.

ΠΗΓΗ – DNEWS.GR

Facebook
Twitter
Pinterest