October 22, 2024

|    To Ηλεκτρονικό περιοδικό της Στερεάς.

Θεσσαλονίκη: «Την ώρα που έβγαινε από το αμάξι τη μαχαίρωσε» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για την άγρια επίθεση που δέχτηκε μια 39χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη από τον ίδιο της τον σύζυγο.

Σύμφωνα με περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα, ο 44χρονος μαχαίρωσε την γυναίκα του καθώς αυτή εκτελούσε κινήσεις εξόδου από το αυτοκίνητό της, ενώ προηγήθηκε διαμάχη.

«Τον ήξερα τον δράστη. Αυτός έφερνε τη γυναίκα του στη δουλειά. Σταμάτησαν λίγο πιο πάνω σήμερα το πρωί και τους είδα που τσακώνονται. Στη συνέχεια πήγαν πιο κάτω και μετά τη άφησε στη δουλειά της. Την ώρα που έβγαινε από το αμάξι τη μαχαίρωσε. Αυτή άρπαξε το μαχαίρι και το πέταξε κάτω», αναφέρει ο μάρτυρας στο thesstoday.gr.

Σύμφωνα με την μαρτυρία, η γυναίκα φώναζε για βοήθεια και έτρεξε στη δουλειά της για να σωθεί. «Μετά ήρθε αστυνομία και εντόπισε το μαχαίρι. Ο δράστης διέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα».

Όλα αυτά συνέβησαν σήμερα, Παρασκευή το πρωί, περίπου στις 08:30, όταν ο 44χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στην 39χρονη σύζυγό του.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να λάβει ιατρική βοήθεια, ενώ ο σύζυγός της διέφυγε μετά την επίθεση και αναζητείται από τις αρχές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος της επίθεσης από τον 42χρονο, ο οποίος επιτέθηκε στη σύζυγό του μέσα σε ένα αυτοκίνητο, πιθανότατα τους δικούς τους.

ΠΗΓΗ – DNEWS.GR

Facebook
Twitter
Pinterest