March 29, 2023

|    To Ηλεκτρονικό περιοδικό της Στερεάς.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Στερεάς

Δείτε σε ποια οδικά δίκτυα χρειάζονται αλυσίδες

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:

Νομός Βοιωτίας

Η κίνηση των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Στην 12 η χ/θ της Επαρχιακή Οδού Αράχοβας – Επταλόφου και από τη διασταύρωση της προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (θέση Κελάρια).

Στην Επαρχιακή Οδό Αναλήψεως – Κυριακίου.

Νομός Ευρυτανίας

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης και ανεμοθύελλας, στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου, από την 1 η χ/θ έως την 15 η χ/θ.

Η κίνηση των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Στην Παλαιά Εθνική Οδό Καρπενησίου – Λαμίας (Ράχη Τυμφρηστού).

Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Φουρνά – Καρδίτσας, από την 12 η χ/θ θέση «Βράχος», μέχρι τα όρια με το Νομό Καρδίτσας, θέση «Ζαχαράκι».

Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας, από την 6 η χ/θ έως την 42 η χ/θ.

Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου, από την 35 η χ/θ θέση «Αραποκέφαλα» έως την 45 η χ/θ.

Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Φιδακίων, από την 25 η χ/θ έως την 45 η χ/θ.

Νομός Φωκίδας

Η κίνηση των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Στην Επαρχιακή Οδό Άνω Πολυδρόσου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, από τον Άνω Πολύδροσο έως την 18 η χ/θ (θέση Κελάρια).

Στην Επαρχιακή Οδό Λιδορικίου – Καλοσκοπής, από την 1 η χ/θ έως την 50 η χ/θ.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Facebook
Twitter
Pinterest