March 24, 2023

|    To Ηλεκτρονικό περιοδικό της Στερεάς.

Θετικός στον κορονοϊό ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: Να μπει πλαφόν στις τιμές του φυσικού αερίου

Από το σπίτι του θα συνεχίσει να εργάζεται ο πρωθυπουργός, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορονοϊό.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

“Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση.
Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο”, αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη όπου είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο.

Πηγή: news247.gr

Facebook
Twitter
Pinterest