March 24, 2023

|    To Ηλεκτρονικό περιοδικό της Στερεάς.

Ανήκουστο: Ιερέας συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στα Πατήσια

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (20/01) ιερέας στα Πατήσια (και όχι στην Ηλιούπολη όπως είχε αναφερθεί αρχικά) με τις κατηγορίες του βιασμού και κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το θύμα φέρεται να είναι μια 13χρονη (16 ετών σήμερα) που άνηκε στον κατηχητικό ναό της περιοχής των Πατησίων όπου και λάμβαναν χώρα τα καταγγελλόμενα και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση, την περίοδο 2019-2020.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη

Facebook
Twitter
Pinterest